player predictions

Below are all the predictions for Howard - now Dallas.

Only matches and bonus questions that can't be changed are shown here.

bonus questions

1. Most combined pass and rush attempts by an Indiana quarterback – Over/Under 319.5

view other users answers

answer: Over

2. Longest touchdown run by a running back in non-garbage time – Over/Under 29.5

view other users answers

answer: Over

3. Receiving yards per catch in non-garbage time – Over/Under 11.0

view other users answers

answer: Under

4. Reese Taylor total non-garbage time possessions – Over/Under 59.5

view other users answers

answer: Under

5. Pressures by DEs other than Nile Sykes in non-garbage time – Over/Under 15.5

view other users answers

answer: Over

6. Total turnovers recovered – Over/Under 18.5

view other users answers

answer: Over

7. Indiana field goal made percentage – Over/Under 74.99%

view other users answers

answer: Over

8. Regular season Indiana wins – Over/Under 6.5

view other users answers

answer: Under

9. RBs with 1+ carry – Over/Under 3.5

0 points view other users answers

answer: Over

10. Passing yards – Over/Under 279.5

1 points view other users answers

answer: Under

11. FIU offensive stuff rate in non-garbage time – Over/Under 19.9%

0 points view other users answers

answer: Over

12. Tackles by LBs – Over/Under 16.5

0 points view other users answers

answer: Over

13. True freshman participating – Over/Under 9.5

1 points view other users answers

answer: Under

14. Indiana winning margin – Over/Under 12.5

0 points view other users answers

answer: Over

15. Combined rushing yards by Reese Taylor and Whop Philyor – Over/Under 39.5

0 points view other users answers

answer: Over

16. Indiana RB rushing explosive rate in non-garbage time – Over/Under 5.99%

0 points view other users answers

answer: Under

17. Bryce Perkins rushing yards excluding sacks – Over/Under 89.5

0 points view other users answers

answer: Under

18. Virginia sack rate allowed in non-garbage time – Over/Under 7.4%

1 points view other users answers

answer: Under

19. Indiana drives with 10+ plays – Over/Under 2.5

0 points view other users answers

answer: Over

20. Indiana winning margin – Over/Under 6.5

2 points view other users answers

answer: Under

21. Stevie Scott total carries – Over/Under 16.5

1 points view other users answers

answer: Over

22. Nick Westbrook passing yards – Over/Under 89.5

0 points view other users answers

answer: Over

23. Ball State yards per pass attempt in non-garbage time – Over/Under 6.39

1 points view other users answers

answer: Under

24. Indiana punt return yards – Over/Under 25.5

1 points view other users answers

answer: Over

25. Indiana total missed or blocked extra point or field goal – Over/Under 0.5

1 points view other users answers

answer: Under

26. Indiana winning margin – Over/Under 18.5

0 points view other users answers

answer: Under