player predictions

Below are all the predictions for john_oconnor13.

Only matches and bonus questions that can't be changed are shown here.

bonus questions

1. Haydon Whitehead punt average on punts occurring in Indiana territory – Over/Under 45.1

1 points view other users answers

answer: Under

2. J.T. Barrett all-purpose yards – Over/Under 229.5

1 points view other users answers

answer: Over

3. Tegray Scales tackles - Over/Under 10.5

0 points view other users answers

answer: Under

4. Richard Lagow interception rate – Over/Under 3.00%

0 points view other users answers

answer: ...

5. Rushing yards by leading Indiana running back – Over/Under 649.5

0 points view other users answers

answer: ...

6. Indiana sacks allowed - Over/Under 2.5

1 points view other users answers

answer: Over

7. Running backs with 1+ carries – Over/Under 4.5

0 points view other users answers

answer: Over

8. Indiana regular season wins - Over/Under 6.5

0 points view other users answers

answer: ...

9. Griffin Oakes made field goal % on 40+ yard attempts - Over/Under 55.5%

0 points view other users answers

answer: ...

10. Indiana yards per play allowed – Over/Under 5.09

0 points view other users answers

answer: ...

11. Total Indiana sacks – Over/Under 31.5

0 points view other users answers

answer: ...

12. Total receiving yards by all IU running backs minus the receiving yard total from IU’s 3rd leading receiver – Over/Under 0.5

0 points view other users answers

answer: ...

13. Donovan Hale targets – Over/Under 7.5

0 points view other users answers

answer: Over

14. Indiana RB rushing success rate – Over/Under 40.5%

0 points view other users answers

answer: Over

15. Largest lead for either team – Over/Under 14.5

0 points view other users answers

answer: Under

16. Virginia rushing yards excluding sacks and kneel-downs – Over/Under 109.5

1 points view other users answers

answer: Under

17. Indiana turnovers gained – Over/Under 2.5

0 points view other users answers

answer: Over

18. Indiana turnovers gained – Over/Under 2.5

0 points view other users answers

answer: ...